Mail ons via gent@makeupdesignory.be of bel ons op 092795359

Gent

Contacteer MUD Studio Gent

Bekijk onze beoordelingen

We zijn uitzonderlijk gesloten wegens teambuilding van 29 t.e.m. 31 augustus.

 

Welkom bij MUD Gent!

Onze studio in Gent is zeer goed bereikbaar. We zijn gelegen buiten het autovrije centrum, dus geen last van mobiliteitsproblemen.

Kom je met de wagen? Dan kan je parkeren in Gent Zuid of Gent Kouter. Wij betalen jouw eerste uur parking terug, vraag jouw parkeerticket aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Tram 2 stopt voor onze deur en heeft een rechtstreekse verbinding met het Sint Pieters Station. Andere lijnen kan je nemen naar Gent Zuid, we zitten op amper twee minuten stappen daarvan.

Contacteer ons

gent@makeupdesignory.be
092795359

Brabantdam 63 - 9000 Gent
Route berekenen

Openingsuren

voormiddag namiddag
Woensdag Doorlopend open 10:00 > 18:00
Donderdag Doorlopend open 10:00 > 18:00
Vrijdag Doorlopend open 10:00 > 18:00
Zaterdag Doorlopend open 10:00 > 18:00

Leer MUD kennen:
Een blik achter de schermen

Ontdek wat Make-Up Designory zo groot maakte en waarom de school erkend wordt door professionals uit heel de wereld. We besteden graag tijd aan onze eerste kennismaking en nodigen je uit in een van onze scholen. 

Ontdek onze visagie opleiding

Onze visagie opleidingen baseren zich op dezelfde uitstekende onderwijsmethode en lerarenopleiding waarmee MUD haar strepen verdiende in de make-up onderwijswereld. De leerstof komt overeen met het curriculum van de langere MUD make-up opleidingen, maar is onderverdeeld in kleinere modules.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics