MUD producten & winkels

Eerlijke make-up producten creëren en kwaliteitsvol onderwijs aanbieden: dat is en blijft de passie van Make-Up Designory. Zo maken we ook het verschil met andere cosmeticamerken. Onze professionele make-up producten ondergaan strenge testen door industriële specialisten en veelbelovende make-up artiesten om te voldoen aan de professionele standaarden van vandaag en morgen. MUD garandeert hoge kwaliteit, lange houdbaarheid, foutloze toepassing en accurate kleuren. En dit alles is wereldwijd verkrijgbaar in MUD studio’s en shops.

Make-up workshops door<br>gecertificeerde make-up artiesten

Make-up workshops door
gecertificeerde make-up artiesten

MUD heeft zijn roots in het onderwijs. Daarom geloven we dat elk moment een onderwijsmoment is. Met workshops begeleid door gecertificeerde make-up artiesten en individuele studiesessies komen we tegemoet aan de noden van iedere vrouw en man. 

Beleef het allerbeste<br>Hollywood make-up product

Beleef het allerbeste
Hollywood make-up product

De MUD producten overtuigen al jarenlang make-up professionals en dagelijkse make-up gebruikers. Nu is het jouw beurt om te ervaren wat deze verrassende cosmeticalijn voor jou in petto heeft. Je vindt onze producten wereldwijd in meer dan 200 landen en in onze online shops.

Leer MUD kennen:<br>Aangename kennismaking

Leer MUD kennen:
Aangename kennismaking

Van onze mascara (goed voor een award) en romige foundations, over weelderige lipsticks tot zijdezachte oogschaduw doet elk van onze producten wat het moet doen: heel precies en ongelofelijk mooi. Leer meer over onze productlijn en de mensen achter MUD.

Join the family:<br>word een MUD-partner

Join the family:
word een MUD-partner

Met MUD is het goed samenwerken. We bieden verschillende partnerships aan voor gemotiveerde mensen uit heel de wereld om onze make-up familie uit te breiden. Klaar om samen te werken?

Ontdek ons make-up gamma

Webshop
Webshop
Webshop
Webshop
Webshop

Make-up gift card

The perfect gift for a beginner or professional!

What is a better than a Gift-card for someone enthusiastic about make-up. Send your friend or loved one to candy shop for a treat. 

MUD Tutorials

Stap voor stap video's naar de perfecte look

  Bruidsmake-up tutorial

Bruidsmake-up tutorial

Stap voor stap video

  Smokey Eye tutorial

Smokey Eye tutorial

Stap voor stap video

  Creëer een Beyonce look

Creëer een Beyonce look

Stap voor stap video

  Make-up voor Aziatische ogen

Make-up voor Aziatische ogen

Stap voor stap video

  Make-up voor donkere huid

Make-up voor donkere huid

Stap voor stap video

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics