Alle opleidingen

Droom je ervan om visagist te worden? Bij Make-up Designory (MUD) kan je individuele visagie opleidingen volgen, zowel om de echte beautymake-up technieken aan te leren als om je specialiseren in bruidsmake-up of fashion make-up. Onze visagie-opleidingen bieden je een uitgebreide scholing en gaan dieper in op de verschillende aspecten van de make-upwereld.

Individuele opleidingen

Curriculum

Unieke onderwijsmethodologie

De opleidingen van MUD Studio baseren zich op dezelfde uitmuntende onderwijsmethodologie en leerkrachtenopleiding die van MUD een pionier maakten in de make-up onderwijswereld. De inhoud van de cursussen komt uit hetzelfde curriculum als dat van de langere programma’s bij MUD, maar is verspreid over kleinere modules. Je volgt deze modules apart of in combinatie, in de MUD school van jouw keuze.

MUD Studio combineert de Make-Up Designory's detailhandel met een boeiend onderwijsaanbod. Zo geniet je van gekwalificeerde MUD producten én unieke opleidingen in make-up artistry. MUD nodigt je uit voor weekend- of avondcursussen, workshops voor make-up liefhebbers en zelfs professionele make-up opleidingen en programma’s met MUD certificaten. 

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics