Dé make-uptechniek van het moment

De meest flawless manier om make-up aan te brengen? Airbrushen. In onze opleiding Airbrush ontdek je de geheimen van dit mysterieuze airbrush-apparaat. We laten je zien hoe je het moet verzorgen en onderhouden, maar gaan vooral dieper in op de technieken om mooie en vooral foutloze make-up aan te brengen. Zo voldoe je moeiteloos aan de eisen van productiebureaus en particuliere klanten. We raden je aan deze opleiding als eerste specialisatie te kiezen. Ze is namelijk ook toepasbaar bij alle andere opleidingen en kan een grote invloed hebben op de kwaliteit van je werk.


Wat is airbrush make-up?

Airbrush make-up is ongetwijfeld dé trend van het moment. In België en Nederland zijn we met de traditionele manier van make-up aanbrengen allemaal wel bekend en make-up borstels en sponsjes zijn niet meer weg te denken uit de make-upcollecties van professionals. Af en toe worden er echter nieuwe technieken gelanceerd die de visagiewereld op z'n kop zetten. Dat is niet in z'n minst het geval met airbrush make-up. Het is een fenomeen dat voornamelijk in grote make-up steden zoals Hollywood, Londen en Parijs enorm bekend was, maar nu ook klaar is om de Lage Landen te veroveren.

De airbrush-techniek wordt vooral bij televisie- en op fashionshows toegepast, maar de laatste tijd zijn ook steeds meer particulieren erin geïnteresseerd. De techniek is ideaal voor bijvoorbeeld bruidsmake-up, want airbrush make-up is waterproof en blijft tot wel twaalf uur muurvast op het gezicht zitten. Voor fashion en beauty make-up kan je creatieve, speciale effecten bekomen op een eenvoudige manier. Een echte must voor de make-up creatieveling! Ook voor de meer natuurlijke aspecten van make-up is airbrush meer dan geschikt. Je werkt ultrafijn, gedetailleerd en creeërt in no-time een naturelle no-make-up look!

Zelf eens testen?

Ben je zelf benieuwd geworden en heb je zin om een Airbrush make-upsessie boeken bij Make-up Designory? Dat doe je hier

Ontdek onze visagie opleiding

Onze visagie opleidingen baseren zich op dezelfde uitstekende onderwijsmethode en lerarenopleiding waarmee MUD haar strepen verdiende in de make-up onderwijswereld. De leerstof komt overeen met het curriculum van de langere MUD make-up opleidingen, maar is onderverdeeld in kleinere modules.

Airbrush Highlights

Airbrush Basics

Breakdown

Maintenance

Base matching

Highlights & Shadows

Foundation

Beauty make-up

Avant Garde Make-up

Stencils

Een kijkje in onze Airbrush opleiding

Behind the scenes

Voor wie en waarom

Iedereen die Airbrush make-up intensief wil aanleren, kan onze opleiding 'Make-up Artist Level II: Airbrush Make-up' volgen. Een vooropleiding is vereist voor niet MUD-studenten. Deze opleiding duurt 35 lesuren, en net daarmee maakt MUD het verschil. Na deze opleiding ben je klaar voor je volgende make-up uitdaging als visagist! 

Ervaring en vooropleiding

Heb je reeds een Level I-certificaat? Dan kan je deze opleiding volgen zonder enige andere vereisten.
Ben je professional of heb je een andere basis make-up opleiding genoten? Dan nodigen we jou graag uit voor een intakegesprek en praktische proef op de school. Neem contact op voor meer informatie.

Onze kwaliteit

Make-Up Designory groeide uit tot het grootste onderwijssysteem dat exclusief focust op opleidingen voor make-up artiesten. Doorheen de jaren blijven we trouw aan onze educatieve normen, curriculumontwikkeling en teacher training. Zo creëerden we een standaardvorm van make-up onderwijs die wereldwijd gevolgd wordt. Hetzelfde curriculum en dezelfde hoge normen en MUD gecertificeerde leerkrachten vind je terug in MUD’s hoofdcampussen in New York en Los Angeles, en via het internationale netwerk aan MUD studios.

MUD Job Board

Ken je het MUD Job Board? Dat is een stageplatform exclusief voor MUD studenten. Na deze basis opleiding heb je toegang tot dit platform. Handig, want zo kun je deelnemen aan boeiende stages, zoals modeshows, filmopnames, fotoshoots en particuliere make-up op evenementen. Een stevige boost voor jouw praktijkervaring en zelfvertrouwen!   

Waar en wanneer

Prijzen

Airbrush Make-up

770,00 EUR(vrij van BTW) +

Make-up kit

389,00 EUR
(excl. 21% BTW)Kit details
Inschrijven
of

Betaal per maand

169/maand EUR(6 betalingen) Meer info

De opleiding Airbrush Make-up duurt 35 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particlieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget.
 

Betaalmogelijkheden als zelfstandige

KMO-cheques: Hierdoor ontvang je een korting tot -40% op het bedrag van de opleidingskosten. Jouw zelfstandig beroep moet in het verlengde liggen van de te volgen opleiding (of moet dat worden).
 

Betaalmogelijkheden als particulier

Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding (opleiding & kit) spreiden over 6 maanden. 
Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen). Gevolg? Als je een naschoolse, erkende cursus make-up volgt, dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro per jaar oploopt.

 

Voorschot: Bij het boeken wordt een voorschot gevraagd via overschrijving of VISA van 385,00 EUR
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics