Bouw een eigen zaak uit in bruidsmake-up

Bruidsmake-up wordt vaak omschreven als een van de meest uitdagende taken van een make-upartiest, maar de wereld van de bruidvisagie kan net heel lucratief zijn als je het juist aanpakt. In deze opleiding bruidsvisagie leer je de gepaste technieken om bruidsmake-up aan te brengen, maar ook hoe je als visagist je klanten kan benaderen. Bruidsvisagie is dus niet alleen een leuk thema om rond te werken, het geeft je ook een grote werkzekerheid!
 

Verwachtingen van de bruid

Jouw uitgangspunt van deze opleiding bruidsmake-up? De verwachtingen van de bruid. Je leert rekening houden met verschillende bruidstijlen en culturen. Daarna zet je de kennis om in praktijk. Uiteraard leer je ook om rekening te houden met omgevingsfactoren en het uiteindelijke resultaat van de make-up op foto’s en video.
 

Kennismaking met de klant

Deze opleiding bruidsvisagie onderscheidt zich van andere opleidingen door zich ook toe te leggen op het voorbereiden van consultatiegesprekken met jouw klant. 

In deze veeleisende branche is luisteren naar jouw klant een van de belangrijkste factoren. In je opleiding bij MUD leer je alvast om de juiste vragen stellen en zo te weten te komen wat de noden en verwachtingen zijn van de bruid in spe die op je stoel plaatsneemt.
 

Werken als bruidsvisagist

Hoeveel moet je vragen voor een bruids- en suite make-up? Hoe maak je reclame? Met welke basisvereisten houd je rekening? Hoe doe je inspiratie op? Het zit hem in de details, want net die zaken zullen jou onderscheiden van jouw collega-visagisten. Bij MUD overlopen we samen met jou de belangrijkste aspecten waarmee je rekening moet houden als je een zaak in bruidsmake-up uitbouwt. We geven je een hoop informatie waar je zelf creatief mee kan omspringen.

Na deze opleiding kan je bovendien onmiddellijk aan de slag. Aan jobs alvast geen gebrek, want bruidsvisagie zit nu eenmaal in de lift.

Ontdek onze visagie opleiding

Onze visagie opleidingen baseren zich op dezelfde uitstekende onderwijsmethode en lerarenopleiding waarmee MUD haar strepen verdiende in de make-up onderwijswereld. De leerstof komt overeen met het curriculum van de langere MUD make-up opleidingen, maar is onderverdeeld in kleinere modules.

Bridal Highlights

Building your Bridal business

Freelancing

Consulting

Different cultures

Face Charts

Een kijkje in onze Bruidsmake-up opleiding

Behind the scenes

Voor wie en waarom

Iedereen die bruidsmake-up intensief wil aanleren, kan onze opleiding 'Make-up Artist Level II: Bridal Make-up' volgen. Een vooropleiding is vereist voor niet-MUD-studenten. Deze opleiding duurt 21 lesuren, en net daarmee maakt MUD het verschil. Na deze opleiding ben je klaar voor je volgende make-upuitdaging als professionele visagist! 

Ervaring en vooropleiding

Heb je reeds een Level I-certificaat? Dan kan je deze opleiding volgen zonder enige andere vereisten.
Ben je professional of heb je een andere basis make-up opleiding genoten? Dan nodigen we jou graag uit voor een intakegesprek en praktische proef op school. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze kwaliteit

Make-Up Designory groeide uit tot het grootste onderwijssysteem dat exclusief focust op opleidingen voor make-up artiesten. Doorheen de jaren blijven we trouw aan onze educatieve normen, curriculumontwikkeling en teacher training. Zo creëerden we een standaardvorm van make-up onderwijs die wereldwijd gevolgd wordt. Hetzelfde curriculum en dezelfde hoge normen en MUD gecertificeerde leerkrachten vind je terug in MUD’s hoofdcampussen in New York en Los Angeles, en via het internationale netwerk aan MUD studios.

MUD Job Board

Ken je het MUD Job Board? Dat is een stageplatform exclusief voor MUD studenten. Na deze basis opleiding heb je toegang tot dit platform. Handig, want zo kun je deelnemen aan boeiende stages, zoals modeshows, filmopnames, fotoshoots en particuliere make-up op evenementen. Een stevige boost voor jouw praktijkervaring en zelfvertrouwen!   

Waar en wanneer

Prijzen

Bridal Make-up

590,00 EUR(vrij van BTW) +

Make-up kit

389,00 EUR
(excl. 21% BTW)Kit details
Inschrijven
of

Betaal per maand

139/maand EUR(6 betalingen) Meer info

De visagie opleiding Bridal Essentials Make-up duurt 21 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particlieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget.
 

Betaalmogelijkheden als zelfstandige

KMO-cheques: Hierdoor ontvang je een korting tot -40% op het bedrag van de opleidingskosten. Jouw zelfstandig beroep moet in het verlengde liggen van de te volgen opleiding (of moet dat worden).
 

Betaalmogelijkheden als particulier

Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding (cursus & kit) spreiden over 6 maanden. 
Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen). Gevolg? Als je een naschoolse, erkende cursus make-up volgt, dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro per jaar oploopt.

 

Voorschot: Bij het boeken wordt een voorschot gevraagd via overschrijving of VISA van 385,00 EUR
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics