Uitgebreide specialisatieopleiding in multimedia make-up

In het Level II programma leer je alles over multimedia make-up. Je ontdekt de verschillende toepassingsgebieden die een professionele make-up artiest moet kennen. Om een Make-Up Designory programma te volgen, hoef je maar aan één voorwaarde te voldoen; geslaagd zijn voor het Level I of toegangsexamen. Onze programma’s geven een uitgebreide, veelzijdige training, en richten zich tot álle make-up artiesten. Met op het einde van de rit? Een certificaat voor iedereen die geslaagd is.
Volg je dit programma dan ontvang je een korting van maar liefst €700 op het volledige pakket.

De meest complete make-up artist opleiding

Als make-up artist moet je goed voorbereid zijn op het multimediale karakter van je opdrachten. We behandelen de verschillende toepassingen die je als professionele make-up artiest moet kennen. Zo leer je make-up aanbrengen voor mode-events, print, film, televisie en bruiloften. Behaal je het Level II Make-up Artist Certificaat? Dan ben je klaar voor élke make-up uitdaging!

Deze opleiding bestaat uit volgende modules:

Airbrush Make-up

De meest flawless manier om make-up aan te brengen? Airbrushen. In onze opleiding Airbrush ontdek je de geheimen van dit mysterieuze airbrush-apparaat. We laten je zien hoe je het moet verzorgen en onderhouden, maar gaan vooral…

Ontdek de opleiding

Ontdek de opleiding

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up wordt vaak omschreven als een van de meest uitdagende taken van een make-upartiest, maar de wereld van de bruidvisagie kan net heel lucratief zijn als je het juist aanpakt. In deze opleiding bruidsvisagie leer…

Ontdek de opleiding

Ontdek de opleiding

Studio Make-up

De film- en televisiewereld in één woord? Veeleisend. Ook voor make-up artiesten. We bereiden je voor met een unieke visagie opleiding ‘Studio Make-Up’. High Definition-camera's, no-make-up looks, … Achter de schermen ontdek je alles over…

Ontdek de opleiding

Ontdek de opleiding

High Fashion Make-up Trends

In onze specialisatieopleiding High Fashion Make-up Trends leer je inzicht ontwikkelen in de wereld van fashion editorial en runway. Tijdens deze opleiding leer je je creativiteit verder te ontwikkelen en let je op oog voor…

Ontdek de opleiding

Ontdek de opleiding

Ontdek onze visagie opleiding

Onze visagie opleidingen baseren zich op dezelfde uitstekende onderwijsmethode en lerarenopleiding waarmee MUD haar strepen verdiende in de make-up onderwijswereld. De leerstof komt overeen met het curriculum van de langere MUD make-up opleidingen, maar is onderverdeeld in kleinere modules.

Voor wie en waarom

Na onze Beauty Essentials make-up opleiding kiezen het merendeel van onze studenten voor het Level 2 programma. Na dit programma studeer je af als échte make-up artiest. Een vooropleiding is vereist voor niet MUD-studenten. Deze opleiding duurt 126 lesuren. En daarmee maakt MUD het verschil. Na deze opleiding ben je klaar voor de volgende make-up uitdaging! 

Ervaring en vooropleiding

Heb je reeds een Level I certificaat? Dan kan je deze opleiding volgen zonder enige andere vereisten. We raden wel aan deze opleiding te volgen als laatste in de reeks.
Ben je professional of heb je een andere basis make-up opleiding genoten? Dan nodigen we jou graag uit voor een intakegesprek en praktische proef op de school. Neem contact op voor meer informatie.

Onze kwaliteit

Make-Up Designory groeide uit tot het grootste onderwijssysteem dat exclusief focust op opleidingen voor make-up artiesten. Doorheen de jaren blijven we trouw aan onze educatieve normen, curriculumontwikkeling en teacher training. Zo creëerden we een standaardvorm van make-up onderwijs die wereldwijd gevolgd wordt. Hetzelfde curriculum en dezelfde hoge normen en MUD gecertificeerde leerkrachten vind je terug in MUD’s hoofdcampussen in New York en Los Angeles, en via het internationale netwerk aan MUD studios.

MUD Job Board

Ken je het MUD Job Board? Dat is een stageplatform exclusief voor MUD studenten. Na deze basis opleiding heb je toegang tot dit platform. Handig, want zo kun je deelnemen aan boeiende stages, zoals modeshows, filmopnames, fotoshoots en particuliere make-up op evenementen. Een stevige boost voor jouw praktijkervaring en zelfvertrouwen!   

Waar en wanneer

Klaar om jouw make-up uitdaging te starten?
Bekijk onze mogelijke lesmomenten via onderstaande knop en stel jouw eigen programma samen!

Bekijk de lesdagen

Prijzen

Level 2 Make-up Artist Program

2195,00 EUR(vrij van BTW) +

Make-up kit

1556,00 EUR
(excl. 21% BTW)Kit details
Inschrijven
of

Betaal per maand

225/maand EUR(verspreid over 18 maanden) Meer info
of

Betaal per maand

319/maand EUR(12 betalingen) Meer info
of

Betaal per maand

579/maand EUR(6 betalingen) Meer info

De opleiding Level 2 Make-up Artist duurt 126 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particlieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget.
 

Betaalmogelijkheden als zelfstandige

KMO-cheques: Hierdoor ontvang je een korting tot -40% op het bedrag van de opleidingskosten. Jouw zelfstandig beroep moet in het verlengde liggen van de te volgen opleiding (of moet dat worden).
 

Betaalmogelijkheden als particulier

Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding (opleiding & kit) spreiden over 6 of 12 maanden. Bij maandelijkse spreidingen zitten administratieve kosten verwerkt in het maandbedrag.
Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen). Gevolg? Als je een naschoolse, erkende cursus make-up volgt, dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro per jaar oploopt.

 

Voorschot: Bij het boeken wordt een voorschot gevraagd via overschrijving of VISA van 875,00 EUR
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics