Creëer make-uplooks voor film en televisie

De film- en televisiewereld in één woord? Veeleisend. Ook voor make-up artiesten. We bereiden je voor met een unieke visagie opleiding ‘Studio Make-Up’. High Definition-camera's, no-make-up looks, … Achter de schermen ontdek je alles over dit veelvoorkomende make-up onderdeel.

HD unit

De HD unit is voor de meeste make-up artiesten een magische ervaring. Sommige mensen vergelijken High Definition met de revolutionaire overgang van zwart-wit naar kleur. Niets is minder waar. En het is onze taak om het tegendeel te bewijzen en verkeerde informatie de wereld uit te helpen. In deze visagie opleiding leer je nauwkeurig en correct werken, met een kritisch oog op jezelf.

 

Film Unit

Regisseurs streven ernaar om een film zo realistisch mogelijk te maken. De make-up artiest speelt hierin een belangrijke rol met naturelle no make-up looks. Film make-up moet bij het karakter van het personage aansluiten. Onze tip: lees eerst het script. Zo begrijp je beter het personage en kun je je make-up aanpassen. Nog meer tips? Volg dan onze gespecialiseerde opleiding. Daarin leer je alles over film make-up.

Ontdek onze visagie opleiding

Onze visagie opleidingen baseren zich op dezelfde uitstekende onderwijsmethode en lerarenopleiding waarmee MUD haar strepen verdiende in de make-up onderwijswereld. De leerstof komt overeen met het curriculum van de langere MUD make-up opleidingen, maar is onderverdeeld in kleinere modules.

TV Make-up

TV Make-up Application

HD Make-up

HD Make-up Application

Film Make-up

Film Make-up Application

Group Critque

Film & TV Assesment

Een kijkje in onze Studio Make-up opleiding

Behind the scenes

Voor wie en waarom

Iedereen die Studio make-up intensief wil aanleren, kan onze opleiding 'Make-up Artist Level II: Studio Make-up' volgen. Een vooropleiding is vereist voor niet MUD-studenten. Deze opleiding duurt 35 lesuren. En daarmee maakt MUD het verschil. Na deze opleiding ben je klaar voor de volgende make-up uitdaging! 

Ervaring en vooropleiding

Heb je reeds een Level I certificaat? Dan kan je deze opleiding volgen zonder enige andere vereisten.
Ben je professional of heb je een andere basis make-up opleiding genoten? Dan nodigen we jou graag uit voor een intakegesprek en praktische proef op de school. Neem contact op voor meer informatie.

Onze kwaliteit

Make-Up Designory groeide uit tot het grootste onderwijssysteem dat exclusief focust op opleidingen voor make-up artiesten. Doorheen de jaren blijven we trouw aan onze educatieve normen, curriculumontwikkeling en teacher training. Zo creëerden we een standaardvorm van make-up onderwijs die wereldwijd gevolgd wordt. Hetzelfde curriculum en dezelfde hoge normen en MUD gecertificeerde leerkrachten vind je terug in MUD’s hoofdcampussen in New York en Los Angeles, en via het internationale netwerk aan MUD studios.

MUD Job Board

Ken je het MUD Job Board? Dat is een stageplatform exclusief voor MUD studenten. Na deze basis opleiding heb je toegang tot dit platform. Handig, want zo kun je deelnemen aan boeiende stages, zoals modeshows, filmopnames, fotoshoots en particuliere make-up op evenementen. Een stevige boost voor jouw praktijkervaring en zelfvertrouwen!   

Waar en wanneer

Prijzen

Studio Make-up

770,00 EUR(vrij van BTW) +

Make-up kit

389,00 EUR
(excl. 21% BTW)Kit details
Inschrijven
of

Betaal per maand

169/maand EUR(6 betalingen) Meer info

De opleiding Studio Make-up Make-up duurt 35 lesuren en is erkend door de Belgische overheid onder het erkenningsnummer DV.O213329 voor KMO-cheques. Ze kan zowel gevolgd worden door particlieren als door zelfstandigen. De betaling kan je doen met KMO-cheques, overschrijving of via spreidingen aangepast aan jouw maandelijks budget.
 

Betaalmogelijkheden als zelfstandige

KMO-cheques: Hierdoor ontvang je een korting tot -40% op het bedrag van de opleidingskosten. Jouw zelfstandig beroep moet in het verlengde liggen van de te volgen opleiding (of moet dat worden).
 

Betaalmogelijkheden als particulier

Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding (opleiding & kit) spreiden over 6 maanden. 
Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen). Gevolg? Als je een naschoolse, erkende cursus make-up volgt, dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro per jaar oploopt.

 

Voorschot: Bij het boeken wordt een voorschot gevraagd via overschrijving of VISA van 385,00 EUR
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics