Jouw garantie dat onze school doet wat ze moet doen

Moet je helemaal naar Amerika om te genieten van een beroepsopleiding visagie? Neen, gelukkig zijn er drie MUD-locaties in België: Gent, Antwerpen en Kortrijk. Die spiegelen zich aan de Amerikaanse Make-Up Designory-school en tillen het niveau van de Belgische visagie opleidingen tot een hoger niveau. MUD heeft in België onderstaande erkenningen op zak. Ze garanderen onze studenten een opleiding van hoge kwaliteit met bijhorende financiële voordelen.

 

Onze erkenningen

QFOR

MUD België is sinds 2012 Qfor-gecertificeerd. Qfor is een kwaliteitsmethode die specifiek is afgestemd op alle vormen van training en consulting. De professionele werking van onze opleiding visagie is dan ook gewaarborgd door een doordacht en extern gecontroleerd kwaliteitssysteem. Volg je cursussen make-up en visagie in onze avondschool visagie? Dan ben je zeker dat de docenten, de lesinhoud en de opleiding topkwaliteit bieden.

 

KMO-CHEQUES

MUD is Qfor gecertificeerd en bijgevolg ook erkend door de overheid. Door deze erkenning kunnen zelfstandigen tot 40% van hun opleidingskosten terugkrijgen via een subsidie die jaarlijks oploopt tot 10.000 euro.

 

PARITAIR COMITÉ 314

De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen). Gevolg? Als je een naschoolse, erkende cursus make-up volgt, dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro per jaar oploopt.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics