Jouw voordelen als MUD-student

Kies je ervoor om bij Make-Up Designory een opleiding te volgen? Slim gezien. Want onze vakopleidingen visagie zijn een waardevolle investering in jezelf én in jouw toekomst. We vertellen je er graag alles over in een kennismakingsgesprek op school. Zo leren we elkaar beter kennen en weet je wat je wel en niet kunt verwachten. In alle eerlijkheid, want MUD is een open boek! Hieronder kom je alvast te weten wat jouw voordelen zijn als MUD-student.

Tien sterke troeven

Je weet waaraan je begint

Drink je koffie of liever thee? Leuk om te weten, maar dat is niet wat ons interesseert. Wat dan wel? Jouw verwachtingen in een make-up opleiding. Waarom? Om jou beter te leren kennen. Want alleen zo kunnen wij doen wat jij nodig hebt. Dus … let’s meet! Rendez-vous op onze school. Dan doen wij een boekje open over onze visagie opleidingen. En ontmoet jij jouw toekomstige opleidingsverantwoordelijke of docent(e).
 

 

Onze focus ligt op make-up

Make-up, daarover gaat het bij MUD. Bij ons vind je alleen visagie opleidingen die met make-up te maken hebben. En dié specialisatie is onze sterkste troef. Nergens anders vind je zo een uitgebreid aanbod, met make-up opleidingen voor nieuwe make-upartiesten en bijscholingen voor ervaren make-upartiesten voor diverse specialisaties.

 


Je krijgt les in kleine groepen

We willen de beste zijn in wat we doen. Daarom heeft elke campus een vast aantal groepen. Zit een groep vol? Jammer, maar daar blijft het bij. We maken geen extra groep. Ook het aantal leerlingen per groep is beperkt. Zo krijg je alle kans op een sterke, persoonlijke begeleiding.

 


We gaan niet overhaast tewerk

Make-up artist word je niet in een paar dagen tijd. Daarom voorzien we in elke module van onze make-up opleiding voldoende tijd om alle technieken in de vingers te krijgen. We starten altijd met beauty make-up. Daarna breid je je talenten uit met de modules, HairstylingAirbrush, Bruidsmake-up, Film & TV make-up en High Fashion make-up. Dus bij ons vind je geen alles-in-één opleiding, maar wel veelzijdige modules die elke make-up techniek met de nodige aandacht en tijd benaderen.

 

Onze docenten kennen hun vak

Ze zijn niet de eerste de beste, de docenten die bij MUD aan de slag gaan. We rollen alleen de rode loper uit voor make-up artiesten met bijzondere vaardigheden en een jarenlange ervaring. Voor ze beginnen, doorlopen ze een intense casting- en opleidingsperiode bij Make-Up Designory Europa. Daarna volgen ze constant bijscholing en opvolging, zelfs tijdens de lesuren.
 

 

Onze make-up opleidingen hebben een duidelijke structuur

Bij ons is er geen sprake van freewheeling. De inhoud van onze opleidingen staat zwart op wit op papier, Deze gedetailleerde guideline garandeert dat iedereen dezelfde leerstof krijgt. En onze docenten hebben tijd vrij om te focussen op wat écht belangrijk is: jij.
 

 

Je leert bij in onze Student Workshops

De make-upwereld verandert snel. Bijbenen is de boodschap. Met onze Student Workshops is dat een fluitje van een cent. Make-up workshops die maandelijkse worden georganiseerd door een MUD-docent(e). Net zoals onze modules zijn ze opgedeeld in verschillende thema’s. De focus ligt altijd op de praktijk. Je voorziet een model waarop je kan werken. Daarna is het oefenen, oefenen en nogmaals oefenen. Dit alles onder begeleiding van een MUD-docent(e). Alleen zo kun je je voortdurend bijscholen en vervolmaken. Een buitenkans, en bovendien exclusief voor MUD-studenten die de Level 1 visagie opleiding met succes hebben afgerond. Ontdek het volledige aanbod hier.
 

 

Met het MUD Job Board ga je op stage

Geen betere leerschool als aanvulling op je MUD-opleiding als een stage in de mediawereld. En laat het net dat zijn wat MUD je graag aanbiedt via ons Job Board. Van fotoshoots over short filmproducties tot modeshows. Stuk voor stuk bijzonder boeiende stages waarop je als MUD-student een eerste praktijkervaring opdoet.
 

 

Je geniet levenslang van 20% korting op MUD-producten

Bij MUD regent het voordelen, ook als de zon schijnt. Want als MUD-student geniet je je leven lang van 20 procent korting op alle MUD-producten. Geldig in alle MUD stores én in de webshop.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics