Waarom MUD / Erkenningen

Kwaliteitsonderwijs start hier

Onze erkenningen

Make-up Designory is opgericht om studenten kwaliteitsonderwijs aan te bieden, gebaseerd op praktische vaardigheden in een professionele, academische omgeving. De scholen van Make-up Designory hebben een aantal van de beste accreditaties die er zijn. Hier is een overzicht.

KMOcheques.jpg

MUD Belgium voert de audit uit volgens de instructies van de Vlaamse overheid. Doel? Nagaan of de organisatie (consulting en/of opleiding) over voldoende middelen en procedures beschikt om kwalitatieve diensten te leveren die aan de eisen van de klant voldoen. De klanten zijn KMO-medewerkers die in Vlaanderen gevestigd zijn.

Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen beheert de accreditatieprocedure. De kmo-portefeuille biedt ondernemers tot 40% subsidie op de opleidingsprijs, exclusief btw.

FSMA.jpg

Als toezichthoudende overheid streeft de FSMA naar een billijke en correcte behandeling van financiële consumenten. Zij wil transparante financiële markten en eerlijke handel op die markten door juiste en volledige informatie te garanderen afkomstig van de ondernemingen die van die markten afhankelijk zijn. Zij bevordert een correcte financiële dienstverlening door de gedragsregels voor financiële instellingen, producten en dienstverleners op te volgen.

Deze accreditatie is de eerste in zijn soort in onze sector. Hiermee kan MUD officiële kredieten aanbieden voor haar opleidingen. Dit in samenwerking met Alpha Credit (BNP Group).

 
PC314.jpg

Werk je in sector PC 314? Dan krijg je tijdens je opleiding bij MUD een financiële vergoeding. Deze ‘opleidingstoelage’ ontvang je voor elke erkende opleiding die je volgt. Het bedrag compenseert je motivatie, onuitputtelijke passie en de drang om elke dag te leren.

Alle medewerkers van de kappers-, fitness- of schoonheidsverzorging hebben recht op deze opleidingstoelage, behalve stagiairs, studenten met een leercontract en medewerkers met een IBO-contract (Individuele Beroepsopleiding).

qfor.jpg

MUD België is sinds 2012 Qfor-gecertificeerd. Qfor is een kwaliteitsmethode die specifiek is afgestemd op alle vormen van training en consulting. De professionele werking van onze opleiding visagie is dan ook gewaarborgd door een doordacht en extern gecontroleerd kwaliteitssysteem. Volg je cursussen make-up en visagie in onze avondschool visagie? Dan ben je zeker dat de docenten, de lesinhoud en de opleiding topkwaliteit bieden.