Make-up Designory: meer dan een school

Met zijn visagie opleidingen voor make-up artiesten is Make-up Designory (MUD) de onbetwiste nummer één op de markt. Een bijzondere nummer één bovendien, want de combinatie tussen educatie en retail vind je op deze manier nergens anders terug. Het geheim achter ons succes? Strenge educatieve normen, een doorgedreven curriculumontwikkeling en een professionele leerkrachten training. Toegepast in onze hoofdcampussen in New York en Los Angeles, via het netwerk van kleinere MUD studios wereldwijd. Zo ken je ons vandaag als dé referentie in het make-up onderwijs wereldwijd. 

Make-up Designory werd opgericht in 1997 in Los Angeles, California door ervaren professionele make-up artiesten. MUD evolueerde al snel naar de make-up school zoals we ze vandaag kennen. De eigen cosmeticalijn wordt overal ter wereld gebruikt. Professionals en dagdagelijkse consumenten prijzen de uitmuntende kwaliteit van de producten. Een make-up school door make-up artiesten, voor make-up artiesten. Waar kennis en product hand in hand samengaan!

Make-up opleidingen en workshops

Personal: Make-up kun je leren

Opvallend bij onze make-up scholen? De perfecte combinatie van leslokaal en retail. Elke MUD school heeft voor iedere klant en elke gelegenheid het juiste MUD product. En daar blijft het niet bij. Want de verkoop gaat altijd samen met een gefundeerde uitleg van de MUD make-up artiest over het gebruik van het product. Die combinatie van onze productlijn met kennis is essentieel voor jouw MUD ervaring. Tate Holland, MUD CEO, zegt het zo: “We doen niet alleen make-overs in onze winkels. We willen dat elke make-up een individuele make-up les wordt”. Naast individuele sessies kun je in onze shops ook terecht voor een aantal kleine workshops, afgestemd op jouw behoeften als hedendaagse vrouw én make-up liefhebber.
 

Pro: Ruimte voor creativiteit

Onze educatieve opdracht stopt niet in de winkel. Die gaat verder in het leslokaal waar ambitieuze make-up artiesten kennismaken met de fundamenten van make-up. Ze leren ook de nodige theorie om de technieken aan te passen aan verschillende situaties – van winkelvloer over filmset tot huwelijksfeest. De inhoud van de cursussen komt uit het curriculum van de opleidingen in onze hoofdcampussen. We verdeelden de leerstof in hapklare brokken over kleinere modules. Zo vervolmaak je je opleiding op je eigen tempo. Er zijn twee levels: Level I bevat Beauty Essentials. Slaag je in dit level? Dan ga je verder met Level II. Dat bevat de modules Airbrush Make-up, Make-up, High Fashion Make-up Trends en Bruidsmake-up. Het grote voordeel? Je kiest zélf de onderwerpen waarin je je wilt verdiepen en de plaats waar je de cursus volgt: MUD Studio, Partner School of Campus. Zo verdiep je je make-up opleiding en artistieke expressie met verschillende cultuurinvloeden en levenservaring. 

Neem een bezoekje aan één van onze drie locaties in België.

Make-up opleidingen
over de gehele wereld

MUD is zonder twijfel de grootste internationale school voor make-up artistry in heel de wereld. Combineer het plezier van reizen en ontdek ons cursusaanbod in verschillende landen. MUD is één grote wereldwijde familie. Kom je er ook bij?

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics