OVER ONS

Education.
Inspiration.
Artistry.
Community.

Je reis naar de wereld van
make-up artistry begint hier.

Make-up Designory (MUD) biedt opleidingen aan in professionele make-up artistry voor film, televisie, fashion en retail. Studenten uit de hele wereld leren er de fijne kneepjes van het vak.

Onze twee hoofdcampussen zijn gelegen in Los Angeles en New York. Je volgt onze uitgebreide make-up programma's en individuele cursussen in onze campussen, of in een van onze studio’s wereldwijd. België beschikt over drie MUD-scholen; Gent, Antwerpen en Brussel.

Onze geschiedenis

Een team van professionele make-up artiesten richtte Make-Up Designory op in 1997. Hun ambitie? Kwalitatief hoger onderwijs aanbieden voor visagisten. Vandaag leren studenten uit de hele wereld de finesses van professionele make-up artistry voor film, televisie, fashion en retail.

Op onze campussen in Antwerpen en Gent – door de overheid geaccrediteerd via de kmo-portefeuille – kies je uit veelzijdige make-up programma's en individuele opleidingen.

MUD's Los Angeles Campus is opgericht in Toluca Lake, Californië met opleidingen in Beauty and Character Make-Up en Special Make-Up Effects.

97
00

MUD verhuist naar het centrum van Burbank, Californië. De nieuwe school huisvest vijf klaslokalen, compleet met administratieve kantoren, een studentenwinkel en een fotostudio. Vandaag hebben we onze campus in Los Angeles uitgebreid met drie extra klaslokalen, een bibliotheek en een studentenlounge.

MUD's New York Campus opent in Soho. Deze locatie zal uiteindelijk uitgroeien tot zes klaslokalen en een gelijkvloerse winkelruimte.

05
12

MUD opent eerste studio in België. Welkom in Kortrijk! Dit wordt één van onze eerste MUD Studio’s. Vandaag hebben we er meer dan vijftien, verspreid over de hele wereld.

MUD opent een tweede studio in België. Welkom in Gent! De MUD Studio in Gent huisvest twee klaslokalen en een fotostudio.

13
14

MUD's New York Campus verhuist naar onze huidige locatie in het Financial District. MUD NY beslaat momenteel de volledige vijftiende verdieping van het historische American Express-gebouw met negen klaslokalen, kantoren en een studentenwinkel.

MUD opent een nieuwe studio in België. Welkom in Antwerpen! De MUD Studio in Antwerpen biedt plaats voor twee klaslokalen, een fotostudio en een studentenlounge.

15

Waarom MUD

De opleidingen bij MUD hebben uitsluitend te maken met make-up. En die specialisatie is onze sterkste troef. Ontdek al je voordelen als MUD-student.

ONTDEK MEER

Erkenningen

MUD Belgium is geaccrediteerd via de kmo-portefeuille, FSMA, PC 314 en Qfor. Bedoeling? Onderwijs, kennisoverdracht, advies en innovatie toegankelijk maken voor iedereen. Ook studenten die het financieel wat moeilijker hebben, krijgen een duwtje in de rug bij hun inschrijving voor een MUD-opleiding.

ONTDEK MEER

Betaalmogelijkheden

MUD België is erkend door de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) als tussenpersoon voor het aanbieden van kredieten. MUD is de eerste school in zijn soort die deze erkenning heeft ontvangen. Hierdoor kan je de kostprijs van je opleidingen gespreid te betalen.

ONTDEK JOUW OPTIES

Ons team

Onze MUD-leerkrachten putten uit minstens vijf jaar praktijkervaring in de meest uiteenlopende make-up gebieden.

ONTMOET ONS TEAM