Jouw toekomst bij MUD,
met een duwtje in de rug.


Make-Up Designory wil studenten ondersteunen met kwaliteitsonderwijs. Praktische vaardigheden oefenen in een professionele, academische omgeving is en blijft de basis. Zo bouw je stevig aan je toekomst. Een duwtje in de rug nodig? MUD-scholen hebben een vergunning van de overheid voor de kmo-portefeuille en de PC314-tegemoetkoming. We bieden ook studentenleningen aan voor al onze opleidingen en programma's. Een primeur in België!

 

Spreindingen

Neemt het inschrijvingsgeld een te grote hap uit je budget en betaal je liever niet het volledige bedrag in één keer? Met een financieringsplan spreid je de betaling over meerdere maanden. En daarvoor hoef je zelfs niet meer naar de bank: MUD regelt je kredietaanvraag. Zo verloopt alles nog eenvoudiger en sneller. Maak hier jouw simulatie.

 

KMO-subside

MUD is Qfor gecertificeerd en bijgevolg ook erkend door de overheid. Door deze erkenning kunnen zelfstandigen tot 40% van hun opleidingskosten terugkrijgen via een subsidie die jaarlijks oploopt tot 10.000 euro. De subsidie wordt berekend op het opleidingsbedrag exclusief BTW. Het beroep moet in het verlengde liggen van de opleiding. Kom je in aanmerking? Stuur ons jouw BTW-nummer, we kijken het na voor je.

 

Opleidingsvergoeding

De opleiding visagie van MUD België is erkend binnen het paritair comité 314. Gevolg? Ben je werkzaam binnen haartooi, fitness of schoonheidszorgen dan krijg je een opleidingsvergoeding die tot 750 euro bruto per jaar oploopt. Kom je in aanmerking? Bekijk de voorwaarden hier.

 

Afbetalingsplan voor je opleiding?
MUD regelt alles!