Tien sterke troeven

Kies je ervoor om bij Make-Up Designory een opleiding te volgen? Slim gezien. Want onze vakopleidingen visagie zijn een waardevolle investering in jezelf én in jouw toekomst. We vertellen je er graag alles over in een kennismakingsgesprek op school. Zo leren we elkaar beter kennen en weet je wat je wel en niet kunt verwachten. In alle eerlijkheid, want MUD is een open boek! Als voorsmaakje geven we je alvast tien redenen waarom MUD een goede keuze is.

We luisteren naar jou: Je kunt áltijd bij ons terecht

Je krijgt les van docenten met jaren praktijkervaring. De crème de la crème uit onze sector. Zij delen graag hun vakkennis met jou en bereiden je voor op een flitsende carrière. Enthousiast, geduldig, creatief én luisterbereid. Want onze docenten hebben meer voor jou in petto dan alleen vakkennis. Zij fungeren ook als klankbord. Welke vraag je ook hebt, ze luisteren en proberen je te helpen.


We volgen je persoonlijk op: Je krijgt privé bijscholing

Uniek aan onze school is onze een-op-een bijscholing in ons Beauty Program. Met een individuele sessie sturen we je bij waar nodig. De inhoud? Die kies je zelf, want deze sessie is volledig op maat van jouw noden. Want dat is belangrijk als je écht doeltreffend wilt werken. De bijscholingen zijn volledig privé. Je overlegt in alle vertrouwen met jouw persoonlijke trainer van dienst.


We zijn een open boek: Je krijgt een schat aan informatie

Onze docenten zijn een open boek. Ze delen al hun expertise, tips en tricks en zorgen voor een stimulerende ervaringsuitwisseling. Zo leer je van andermans vragen en denkrichtingen. Sterker nog: ze willen ook hun passie, hun enthousiasme, hun liefde voor het vak overbrengen op jou. Want ze voelen zich mee verantwoordelijk voor jouw succes. Wat een schat aan informatie en inspiratie. Een flinke boost ook om je plannen, ideeën en dromen waar te maken.


We zijn een open deur: Je mag onze faciliteiten gebruiken

Je bent altijd welkom bij MUD, ook na de lesuren. Zo mag je alle schoolfaciliteiten in Gent gebruiken om je skills verder in te oefenen en kun je in onze fotostudio terecht voor portfoliowerk. Heb je vragen tijdens of zelfs ná je opleiding? Studenten en oud-studenten krijgen via een exclusief voorbehouden e-mailadres antwoord. Een handige advieslijn die altijd voor jou beschikbaar blijft.


We zijn flexibel: Je betaalt gespreid

Klaar voor de start van je carrière maar lukt het niet zonder financiële duw in de rug? Als erkend kredietbemiddelaar helpen we je graag uit de nood met een haalbaar spreidingsplan. Zo betaal je elke maand een behapbaar bedrag en hoef je de start van je loopbaan niet uit te stellen.


We focussen op de praktijk: Je leert door te doen

Onze opleidingen hebben een stevig psychologisch fundament. Alleen best practices zijn goed genoeg! We creëren een ontspannen, vertrouwelijke en speelse leeromgeving. Zo voel je je veilig om nieuwe dingen uit te proberen en oude denkpatronen te doorbreken. Het allerbelangrijkste? Je nieuwe kennis omzetten in de praktijk op een zinvolle en positieve manier.


We zijn gespecialiseerd in make-up: Je leert van pro's

Make-up, daarover gaat het bij MUD. Bij ons vind je alleen visagie opleidingen die met make-up te maken hebben. En dié specialisatie is onze sterkste troef. Nergens anders vind je zo een uitgebreid aanbod, met make-up opleidingen voor nieuwe make-upartiesten en bijscholingen voor ervaren make-upartiesten voor diverse specialisaties.


We gaan niet overhaast te werk: Je kiest wat je leert

Make-up artist word je niet in een paar dagen tijd. Daarom voorzien we in elke module van onze make-up opleiding voldoende tijd om alle technieken in de vingers te krijgen. We starten altijd met beauty make-up. Daarna breid je je talenten uit met de modules, Hairstyling, Airbrush, Bruidsmake-up, Film & TV make-up en High Fashion make-up. Dus bij ons vind je geen alles-in-één opleiding, maar wel veelzijdige modules die elke make-up techniek met de nodige aandacht en tijd benaderen.


We gaan verder: Je leert bij in onze workshops

De make-upwereld verandert snel. Bijbenen is de boodschap. Met onze Student Workshops is dat een fluitje van een cent. Make-up workshops die maandelijkse worden georganiseerd door een MUD-artist. Net zoals onze modules zijn ze opgedeeld in verschillende thema’s. De focus ligt altijd op de praktijk. Je voorziet een model waarop je kan werken. Daarna is het oefenen, oefenen en nogmaals oefenen. Dit alles onder begeleiding van een professional. Alleen zo kun je je voortdurend bijscholen en vervolmaken. Een buitenkans!


We geven graag voordelen: Je krijgt korting

Bij MUD regent het voordelen, ook als de zon schijnt. Want als MUD-student geniet je je leven lang van 20 procent korting op alle MUD-producten. Ook na jouw opleiding. Geldig in onze flagship store te Gent én online.

 

Eerste kennismaking

Een rijke leerervaring, dat is wat we je beloven!
Met een flinke duw in de rug naar jouw professionele leven als make-up artiest.
Maak een afspraak voor een eerste rendez-vous met ons en jouw nieuwe school.