Make-up diensten

Gun jezelf je mooiste blik

Jouw persoonlijke make-upartiest

Ze zijn felbegeerd, de make-up artiesten die bij MUD werken. Logisch, want onze vakmensen garanderen een niveau van make-up kennis en vaardigheden dat echt ongeëvenaard is. De beste make-up artiesten leerden in onze Make-up Designory scholen over de gehele wereld de kneepjes van het vak en kan je boeken voor privé projecten. Ben je op zoek naar een make-up artiest voor jouw huwelijk van één dag of een filmproject van meerdere maanden?
Bij MUD ben je aan het juiste adres.

 
Fashion_LettyDenHartoghkopie.jpg

Maquillages

Een make-up sessie is een verrassende en bijzondere ervaring. In onze professionele make-upstudio krijg je een make-up die jouw stijl en persoonlijkheid nog meer benadrukt. Mooi zijn, is vooral tijd nemen om je mooi te maken!

Brows

Bij MUD geniet je van een ongelofelijke wenkbrauw-ervaring. Creëer wenkbrauwen die uniek, elegant en vrouwelijk zijn, die je gelaatstrekken verzachten en je schoonheid versterken.

Hair_SarahRubbens.jpg
portfolioLouiseDeRoo.jpg

Lashes

Onze uitgebreide collectie naturelle tot super glamoureuze wimpers benadrukt jouw natuurlijke schoonheid. Het uitgekiende design past bij elke oogvorm en huidtoon en is geschikt voor elke gelegenheid en levensstijl.