Jouw persoonlijke make-upartiest

Ze zijn felbegeerd, de make-up artiesten die bij MUD werken. Logisch, want onze vakmensen garanderen een niveau van make-up kennis en vaardigheden dat echt ongeëvenaard is. De beste make-up artiesten leerden in onze Make-up Designory scholen over de gehele wereld de kneepjes van het vak en kan je boeken voor privé projecten. Hieronder kan je onze tarieven terugvinden. De diensten die in onze studio's doorgaan kan je boeken in onze studio te Gent, Kortrijk of Antwerpen. Ben je op zoek naar een make-up artiest voor jouw huwelijk van één dag of een filmproject van meerdere maanden? Bij MUD ben je aan het juiste adres.

Maquillage

Zie je er graag op je best uit, voor een speciale gelegenheid of gewoon elke dag opnieuw? Onze professionele make-up artiesten geven je graag de perfecte look die je altijd wou.

We tonen je technieken om je make-up goed aan te brengen. Je krijgt ook handige tips en suggesties hoe je je make-up tijdens het event bijwerkt. Op het einde maakt de make-up artiest voor jou een face chart. We ronden af met een lijst van alle producten en een visuele illustratie van je look. Het retoucheren van een litteken of wijnvlek zit inclusief in het gekozen thema.

Meer info omtrent onze nieuwe airbrush maquillage kan je hier vinden.

Tarieven voor maquillages
Maquillage €55 / pp Schrijf me in
Airbrush Maquillage €55 / pp (PROMOTIE) Schrijf me in
Avond make-up + wimpers €79 / pp Schrijf me in
Make-up voor fotoshoot €75 / pp Schrijf me in
Litteken/wijnvlek wegwerken Gratis bij iedere maquillage Schrijf me in

Bruidsmake-up

Op je huwelijksdag moet alles perfect zijn. Tot in de puntjes, zoals je er al jaren van droomt. Met een professionele make-up zie je er de hele dag stralend uit. Kies je voor een zachte natuurlijke make-up? Of moet je make-up helemaal in de lijn liggen van de prachtige outfit die je voor deze dag uitkiest? De make-up kan in onze studio of op verplaatsing plaatsvinden. Vermelde tarieven zijn indien geboekt in onze studio. Bij verplaatsing wordt de tijd onderweg heen en terug in rekening gebracht.

Wij geven je een make-up die je eigen stijl en persoonlijkheid benadrukt. Dat zijn de basics van ons beroep. Dat is wat we doen, elke dag opnieuw. Zorg dat je je goed voelt als je ja zegt!

Tarieven voor bruidsmake-up
Proef make-up €55 / pp Schrijf me in
Bruidsmake-up €55 / pp Schrijf me in
Bruidsmake-up op verplaatsing Vraag offerte Schrijf me in

Make-up Workshops

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Stap voor stap leer je hoe je zoals een echte professional
make-up aanbrengt. Maak je keuze uit onderstaande aanbod en kies de make-up workshop die bij jou
past! Je volgt de workshop alleen of met een groepje vrienden op een zelf gekozen tijdstip.

Onbetaalbare informatie, voor bétaalbare prijzen. Want voor iedere make-up workshop betaal je €49 per persoon en krijg je €49 producten er gratis bovenop. Je kan kiezen uit ons uitgebreid gamma van make-up producten en accessoires. Laat jezelf van je beste kant zien. Altijd en overal.

Tarieven voor workshops
Naturelle make-up €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Avond make-up €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Smokey Eyes €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Tiener make-up €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Mature huid €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Mannen make-up €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
Contouring €49 / pp inclusief producten Schrijf me in
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics